Europe ro

Straturi de acoperire antiaderentă și Serviciul de Reteflonare

Durata de viață lungă și performanța optimă a tăvilor acoperite și prelucrate de companiile noastre ajută la controlul costurilor și la îmbunătățirea competitivității operațiunii dumneavoastră.

American Pan acoperă, curăță, îndreaptă și reacoperă milioane de forme de copt în fiecare an.

Straturile nostre de acoperirile oferă o calitate superioară și prioritizează siguranța. Toate straturile noastre de acoperire sunt certificate ca fiind sigure pentru contactul cu alimentele conform reglementărilor Comisiei Europene.

Vizualizați declarația noastră de conformitate

DuraShield® oferă mai multe cicluri de coacere decât toți ceilalți concurenți din întreaga lume.

Straturile noastre de acoperire antiaderentă oferă cea mai lungă durată de viață și cele mai bune caracteristici de eliberare pentru produsele coapte, de la chifle și rulouri la pâine și prăjituri. Serviciul de reteflonare a formelor de copt cu stratul de acoperire antiaderent DuraShield este oferit în Brazilia, Mexic, România, Spania, Marea Britanie și SUA.

Află mai multe

Acoperirile noastre fluoropolimerice OptiShield®, au fost dezvoltate pentru a oferi o soluție în condițiile în care o acoperire standard nu va funcționa.

Oferim multiple formule de acoperire OptiShield pentru a răspunde provocărilor specifice diverselor produse sau procese de producție.

Află mai multe

Obțineți cu până la 30% mai multe cicluri de coacere cu AMERICOAT® decât cu alte straturi de acoperire din rășină de silicon.

Stratul nostru de acoperire din rășină siliconată este utilizat practic pentru orice produs și poate reduce semnificativ cantitatea de ulei necesară în procesul de coacere.

Află mai multe

Obțineți o durată de viață de 3 până la 4 ori mai mare decât în cazul acoperirilor standard din silicon cauciucat

Învelișul noastru din silicon cauciucat este o alegere populară pentru acoperirea tăvilor pentru baghete, a panourilor de copt și a altor tăvi perforate oferind caracteristici și rezultate specifice de coacere. Siliconul cauciucat durează de trei până la patru ori mai mult decât acoperirile standard din silicon, oferind 800 până la 1,500 de cicluri de coacere. Reacopererea tăvilor cu stratul de acoperire FlexiCoat este oferit în Brazilia și Spania.

Află mai multe

Obțineți de la 800 până la 2.000 de coaceri înainte de a fi necesară reacoperirea

Stratul de acoperire din silicon cauciucat RilonElast este utilizat pentru o varietate de cutii sau tăvi de copt și este formulat pentru a oferi o eliberare ușoară din tavă a unei game largi de produse de panificație.

Află mai multe

Managementul Ciclului de Viață

Programul nostru de gestionare a ciclului de viață a fost conceput să ofere clienților un serviciu de aprovizionare prin rotație cu articole de copt si straturi de acoperire de înaltă performanță, care are ca rezultat o eficiență operațională optimă și calitate a produsului.

Află mai multe informații despre programul nostru de gestionare a ciclului de viață

Tu hrănești lumea.
Noi îți ghidăm pașii.

American Pan are reprezentanți experți de vânzari localizați în întreaga Europă. Contactați-ne astăzi pentru servicii personalizate.