Europe ro

American Pan Europe

FORME INDUSTRIALE DE COPT & STRATURI DE ACOPERIRE

Produse de neegalat. Servicii legendare.

America Pan Stabilește Standardul prin Excelență în Proiectarea, Fabricarea, Reacoperirea și Recondiționarea Formelor de Copt.

DEDICAȚI INOVAȚIEI

Tăvi și forme de copt personalizate

La American Pan încercăm ceva diferit în fiecare zi. Inovăm constant pentru a dezvolta noi forme de copt și procese mai eficiente pentru a îndeplini nevoile unice ale clienților noștri.

CALITATE EXTRAORDINARĂ, LIVRARE RAPIDĂ

Ofertă de tăvi și forme de copt industriale

Oferim o gamă variată de forme de copt în stoc, pregătite de livrare. Ca și in cazul formelor noastre de copt personalizate, vă puteți baza pe calitatea extraordinară și pe serviciile nostre de neegalat.

SPOREȘTE DURATA DE VIAȚĂ A TĂVILOR

STRATURI DE ACOPERIRE ANTIADERENTĂ A FORMELOR DE COPT INDUSTRIALE

Opțiunile noastre în straturi de acoperire și lăcuire a noilor forme de copt, oferă în mod constant mai multe cicluri de coacere, uneori de două ori mai multe decât toți ceilalți concurenți din întreaga lume.

MENȚINE-ȚI BRUTĂRIA ÎN FUNCȚIUNE FĂRĂ ÎNTRERUPERI

SERVICII DE RECONDIȚIONARE ȘI DE ÎNTREȚINERE A FORMELOR ȘI TĂVILOR DE COPT UZATE

Noi, nu doar curățăm și recondiționăm formele de copt, ci identificăm modalitățile de a te ajuta să previi deteriorarea acestora. Supraveghem fiecare proces de reteflonare a formelor de copt, astfel încât brutăria ta să-și poată desfașura activitatea în siguranță.

Tu hrănești lumea.
Noi îți ghidăm pașii.

American Pan are reprezentanți experți de vânzari localizați în întreaga Europă. Contactați-ne astăzi pentru servicii personalizate.