Europe ro

Ciclului de Viață Program de Gestionare

Un program adaptat produselor și programului dvs. de operare

Programul nostru de gestionare a ciclului de viață a fost conceput să ofere clienților un serviciu de aprovizionare prin rotație cu articole de copt si straturi de acoperire de înaltă performanță, care are ca rezultat o eficiență operațională optimă și calitate a produsului.

  • 1. Achiziționarea Formelor De Copt

    Noi tăvi de copt sunt achiziționate pentru a fi utilizate în brutăria dvs. și pentru aprovizionarea prin rotație, acestea sunt păstrate la una dintre unitățile noastre de recondiționare a formelor de copt. Tăvile pot fi achiziționate dintr-unul dintre cataloagele noastre de stoc sau pot fi tăvi dec copt personalizate. *

  • 2. Planificarea Serviciilor

    La orele programate, personalul noastru dedicat va ridica articolele de copt folosite și va scoate tăvile din stocul achiziționat.

  • 3. Gata De Aprovizionare

    Tăvile de copt uzate sunt aduse la unitatea noastră desemnată pentru a fi inspectate și îndreptate (opțional), curățate și reteflonate, astfel încât să fie gata de livrare la următoarea dată de preluare programată.

Solicită Ofertă

Principalele Beneficii

ASISTENȚĂ DIN PARTEA UNUI MANAGER SPECIALIST – Cu ajutorul unui singur manager specialist dedicat și bine informat, brutăria dvs. va primi sprijinul și îndrumarea de care aveți nevoie.

REDUCEȚI COSTURILE – Utilizați formele de copt și echipamentele mai mult timp și reduceți sau eliminați agenți secundari de eliberare, cum ar fi uleiul,covorașul de silicon și hârtia de copt.

CREȘTEȚI EFICIENȚA – Experimentați mai puține întreruperi din procesul de lucru și gestionați erorile de manipulare cu tăvi îndreptate.

ÎMBUNĂTĂȚIREA CALITĂȚII PRODUSULUI​ – Asigurați consistența produsului prin îmbunătățirea fluxului de aluat și eliberarea acestuia din tavă.

INVENTAR DEDICAT​ – Inventarul dvs. de tăvi ne asigură că putem înlocui în timp util tăvile vechi, uzate în timp util, iar brutăria dvs. va avea întotdeauna numărul potrivit de tăvi necesare pentru a coace produse de înaltă calitate.

ÎMBUNĂTĂȚI SUSTENABILITATEA – Limitați impactul asupra mediului prin reducerea nivelului de reziduuri, reducerea consumului de uleiuri și prelungiți durata de viață a tăvilor de copt.

CREȘTE PRODUCTIVITATEA​ – Bucurați-vă de întreținere și curățare minimă. Creșteți randamentul și reduceți pierderile rezultate din procesul de depanare.

ÎMBUNĂTĂȚIREA SIGURANȚEI – Creați un mediu de lucru mai sigur, cu riscuri de incendiu reduse datorită reducerii sau eliminării uleiurilor și a grăsimilor.

Straturi de Acoperire & Recondiționare Forme de Copt

Noi, nu doar curățăm și recondiționăm formele de copt, ci identificăm modalitățile de a te ajuta să previi deteriorarea acestora. Supraveghem fiecare proces de reteflonare a formelor de copt, astfel încât brutăria ta să-și poată desfașura activitatea în siguranță.

DuraShield®

DuraShield® oferă mai multe cicluri de coacere decât toți ceilalți concurenți din întreaga lume.

Află mai multe

OptiShield®

Acoperirile noastre fluoropolimerice OptiShield®, au fost dezvoltate pentru a oferi o soluție în condițiile în care o acoperire standard nu va funcționa.

Află mai multe

AMERICOAT®

Obțineți cu până la 30% mai multe cicluri de coacere cu AMERICOAT® decât cu alte straturi de acoperire din rășină de silicon.

Află mai multe

Flexicoat

Obțineți o durată de viață de 3 până la 4 ori mai mare decât în cazul acoperirilor standard din silicon cauciucat.

Află mai multe

RilonElast

Obțineți de la 800 până la 2.000 de coaceri înainte de a fi necesară reacoperirea.

Află mai multe

Tu hrănești lumea.
Noi îți ghidăm pașii.

American Pan are reprezentanți experți de vânzari localizați în întreaga Europă. Contactați-ne astăzi pentru servicii personalizate.